Skip to main content

1. LoyalBrand heeft een kortere levertijd

Bij LoyalBrand hebben we een enorme voorraad van maar liefst 800 bureaustoelen. Daardoor heb je je bureaustoel in 95% van de gevallen binnen 5 dagen in huis. Valt je stoel net onder de 5% die we niet op voorraad hebben? Dan krijg je gratis een leenstoel totdat de jouwe er is. 

Bij Herman Miller is het een ander verhaal. Daar heeft het grootste deel van de producten een levertijd van wel 45 dagen, ongeveer 6,5 week. Dat komt doordat de Herman Miller-webshop volgens het Just In Time-systeem werkt. Dat houdt in dat ze geen (grote) voorraad hebben en de stoelen pas produceren zodra je ze bestelt. Hier zijn ze goed in en dat is best uitzonderlijk in bureaustoelenland. Ze komen hun belofte van de 45 dagen dus wel na.

2. Bij LoyalBrand betaal je een lagere prijs

Een ander verschil is dat LoyalBrand altijd betere prijzen heeft dan de Herman Miller-webshop. We houden hun prijzen scherp in de gaten en zorgen dat je bij ons minder betaalt. Zie je toch een lagere prijs bij Herman Miller? Maak dan gebruik van onze prijsgarantie. Dan betaal je bij ons de prijs van de Herman Miller-webshop en krijg je een Finders Fee van 50 euro. Maar je kan ervan uitgaan dat we er bovenop zitten, want we hebben tot nu toe nog vrijwel nooit een beloning hoeven uitbetalen.

3. LoyalBrand levert tot aan je bureau, inclusief persoonlijke tips

Daarnaast is een groot voordeel van LoyalBrand dat we jouw bureaustoel zelf bij je afleveren, tot aan je bureau. We stellen de stoel goed voor je af en je krijgt een aantal persoonlijke tips. Als je niet zeker bent over het model of de maat, nemen we er meerdere mee en beslis je zelf welke het beste zit. Herman Miller heeft deze extra service niet. Als je via hun webshop bestelt, levert een onafhankelijke vervoerder je stoel af tot aan de voordeur. De rest moet je zelf doen.

Bovendien hoef je bij ons niet de hele dag thuis te wachten op je bestelling. Via ons trackingsysteem volg je ons de hele dag door. En onze geschatte aankomsttijd is een tijdvak van ongeveer 15 minuten. Heel precies dus.

Benieuwd wat je bij LoyalBrand kan verwachten? Lees onze 5-sterrenreviews op Google.

4. Bij LoyalBrand gaat retourneren sneller en makkelijker

Natuurlijk kan je zowel bij de Herman Miller-webshop als bij LoyalBrand je bureaustoel gratis retourneren. Toch is er een groot verschil. Als je wilt retourneren bij Herman Miller, kom je terecht bij een Engelse helpdesk waar je een nummer bent. Daar moeten ze allerlei complexe procedures volgen, waardoor het meer tijd en moeite kost. Bij LoyalBrand gaat het een stuk makkelijker: je geeft aan dat je je stoel retour wilt sturen en we komen ‘m binnen een week gratis bij je ophalen. Het geld heb je binnen een paar dagen terug op je rekening. Waarschijnlijk duurt het bij de Herman Miller-webshop langer om je geld terug te krijgen.

Interesse in een Herman Miller bureaustoel?

Zowel bij de Herman Miller-webshop als bij LoyalBrand krijg je maar liefst 12 jaar garantie op je stoel. We verwachten zelfs dat je er wel 20 jaar plezier van hebt. Twijfel je welke bureaustoel het beste bij je past? Bel ons dan even op 020-2440 962 of stuur een mail naar info@loyalbrand.nl. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring met Herman Miller kennen we het merk door en door en weten we precies hoe we je ontzettend blij maken met zo’n fantastische bureaustoel. We staan voor je klaar en helpen je graag met onze topservice!