Skip to main content

Herman Miller Bureaustoelen

Scroll naar beneden om onze bureaustoelen te bekijken. We hebben speciale productpagina's aangemaakt waarin we bepaalde aspecten van onze helden Aeron, Mirra, Sayl, Embody en de Cosm toelichten. Maar er is nog veel meer te vertellen over onze bureaustoelen dus neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

De nieuwe Cosm

Cosm is net zo aangenaam om naar te kijken als om in te zitten. Het bewegingsmechaniek biedt onmiddellijk en automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging, afhankelijk van je lichaam en houding.

De Aeron Remastered

Helemaal vernieuwd maar nog steeds hetzelfde. De ontwerpers van Aeron hebben deze iconische bureaustoel onder de loep genomen en verbeterd waar nodig.

De Embody

Wat als een stoel meer zou kunnen doen dan alleen de negatieve effecten van het zitten te minimaliseren? Dat was het radicale idee dat Jeff Weber en wijlen Bill Stumpf hadden in hun ontwerpstudio.

De Mirra 2

Oogstrelend ontwerp én ergonomisch verantwoord. De Mirra 2 is bijzonder op meerdere vlakken. Met meer dan 20.000 configuratie mogelijkheden kan de Mirra 2 bijna alles aan.

Sayl-hero-bw

De Sayl

Een budgetvriendelijk én ergonomisch verantwoorde stoel? Je leest het goed. De Sayl-stoelen zijn een lust voor elk oog, door de vele configuratie-mogelijken.