Een Herman Miller Aeron kopen bij LoyalBrand

  • Erkende dealer = 12 jaar Herman Miller garantie
  • Eigen voorraad snel bezorgd
  • Beste prijs garantie
  • Advies op maat

De Herman Miller Aeron is niet zomaar een bureaustoel - het is een icoon van comfort, design en ergonomie.

Deze bestseller, geliefd bij professionals over de hele wereld, combineert innovatieve technologie met ongeëvenaarde ondersteuning om uw werkdag te transformeren.

Ontdek de unieke features van Aeron

Aeron Kleuren

Onyx (zwart)

Graphite

Carbon

Mineral

Aeron FAQ

Welke maat Aeron past bij mij?

De Aeron stoel komt in drie maten voor de perfecte pasvorm: maat A voor de kleinere lichaamsbouw, maat B als standaardoptie, en maat C voor de langere gebruikers.

Raadpleeg onze maattabel om jouw ideale stoel te vinden. Niet helemaal zeker? Neem contact met ons op voor advies.

  • Maat A voor 155-165 cm en 45-65 kg
  • Maat B voor 160-185 cm en 65-100 kg
  • Maat C voor 180-200 cm en 90-130 kg

Wat kan ik aan mijn stoel personaliseren?

Er bestaat een rijke variëteit aan keuzemogelijkheden. Zo kun je jouw stoel tot in de details afstemmen op je persoonlijke voorkeuren en stijl.

De Aeron is verkrijgbaar in drie kleurtinten en kan worden verfijnd met een gepolijst aluminium afwerking voor een vleugje luxe. Specificeer de wielen naar je vloertype – hard of zacht – of kies tussen lederen of kunststof armleuningen voor het ultieme comfort en uitstraling.

Aanvullende rugondersteuning?

De verbeterde versie rugondersteuning van de nieuwe Aeron, PostureFit SL, is de optie die zowel het lumbaar gedeelte als de onderste rugwervels ondersteunt voor een perfecte zitpositie.

Net als bij de klassieke Aeron is er mogelijkheid om voor de lumbaalsteun of voor PosureFit te kiezen. De lumbaal optie ondersteunt het gebied boven de onderste wervels. De posturefit optie richt zich op het onderste gebied van de rug.

Wat voor wieltjes zijn er?

Rol soepel over elke ondergrond.  Standaard rusten wij je stoel uit met de betere wielen geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Wil je toch de plastic tapijtwielen, meldt ons dat dan even tijdens het bestellen van je stoel in de shop.

Kan ik de kleur van het frame kiezen?

Onyx is het diepste zwart, gevolgd door een donker grafiet. Carbon biedt een neutrale look en is iets lichter dan grafiet. Voor de lichtste optie, kies je voor Mineral.

Wat voor kruisvoet opties zijn er?

Standaard is de Aeron uitgerust met een kunststof kruisvoet. Deze is is ook 12 jaar gegarandeerd en goed bestand tegen de tand des tijds.

De aluminium draaivoet heeft een iets ‘scherper’ design en geeft de stoel nog meer stabiliteit. De aluminium draaivoet is beschikbaar in een gepolijste aluminium versie of in dezelfde kleur als de rest van het frame in Mineraal, Carbon en Onyx

Aeron afstellen 

Aeron afstellen 

Aeron afstellen 

Aeron afstellen 

Aeron afstellen 

Waarom LoyalBrand?

De enige Herman Miller only dealer in Nederland.

01

Waarom is een Aeron stoel aanschaffen een goed idee?

02

Profiteer van voordelige prijzen in onze outlet.

03

Snelle levering voor bedrijven én particulieren

04

Bezoek onze webshop of neem contact met ons op voor hulp op maat.