Skip to main content
De Sayl-stoelen

Herman Miller Sayl

De bureaustoel van Herman Miller Sayl kun je kopen bij een officiële dealer, zoals LoyalBrand. Wij zijn de enige dealer van dit merk in Nederland. Het voordeel van het kopen bij een officiële dealer is dat je na het bestellen twaalf jaar garantie op alle onderdelen van de stoel van Herman Miller Sayl krijgt. Mochten er garantiewerkzaamheden nodig zijn, dan laat je die dus kosteloos uitvoeren.

Minder onderdelen, minder materiaal

En alles wat een goede stoel moet zijn.
de armsteun

In zeven verschillende kleuren, en drie verstelmogelijkheden inclusief een 4D armlegger

Sayl bijzet stoel

Stapelbaar, eenvoudig en comfortabel. beschikbaar in hetzelfde keurenpallet als de bureaustoel.

Sayl bijzet stoel sledemodel

De sayl bijzetstoel, met een slede frame voor een rustige uitstraling en een stabiele zit.

Sayl baliestoel

Voor het neiuwe werken! Met een super stabiel onderstel goed toepasbaar voor bij de sta-tafel of achter de receptie.

Sayl bureaustoel

De Sayl heeft een traditioneel beklede zitting. Voor een kleine meerprijs pas je de meest luxueuze stoffen toe voor een mooie finishing touch.

Mooi en ergonomisch

Waarom is een stoel van Herman Miller Sayl kopen een goed idee?

De bureaustoel Sayl van Herman Miller staat bekend om zijn doordachte ontwerp, gezonde ondersteuning en uitzonderlijke waardes, en is dus zeer geschikt om te bestellen. Ontwerper Yves Behar en het team van Herman Miller hebben een slimme techniek gebruikt en gekozen voor eenvoudige materialen voor de designstoelen. Zo kun je voor een aantrekkelijke prijs de bureaustoel van Herman Miller Sayl kopen. De stoelen zijn zeer stevig, dragen enorm bij aan comfort en zijn met veel aandacht voor detail vervaardigd. Dit geldt uiteraard ook voor de andere producten van dit merk, zoals het bureau van Herman Miller.

Configureer je eigen Sayl

3D intelligente rugleuning

De elastomeerdraden van de ophanging in de rugleuning variëren in dikte en in spanning, waardoor ze meer ondersteuning bieden langs de ruggengraat en minder op andere plekken, zodat u onbelemmerd in de stoel kunt bewegen.

PostureFit

De constructie van Sayl’s 3D Intelligent rugleuning met bespanning biedt passieve PostureFit lendensteun, waardoor uw wervelkolom zijn natuurlijke “S”-vorm behoudt en uw lichaam in een gezonde houding blijft en minder vermoeid raakt.

Dynamische ondersteuning

De basisschelp van de volledig beklede bureaustoel functioneert net zoals de 3D Intelligent bespanning, zodat deze een vergelijkbare dynamische ondersteuning biedt in een meer traditionele rugleuning.

Kleur bekennen

De rugleuning zonder frame en de Y-toren-ondersteuning van de Sayl vormen een opvallende visuele verschijning die zowel de inspiratie als het doel van de ontwerper verraden. Of je nu voor de zichtbare suspensie of de gestoffeerde rugleuning kiest, je hebt talloze mogelijkheden uit te kiezen.

Werkelijk Uniek

De voordelen van het bestellen van de bureaustoel van Herman Miller Sayl

De bureaustoel van Herman Miller Sayl heeft een bijzonder ontwerp en is daarom het kopen waard. Zo bestaat deze bureaustoel uit een 3D intelligente rugleuning met PostureFit constructie en een dynamische ondersteuning. Daarnaast is deze bureaustoel in allerlei kleuren en modellen beschikbaar in onze outlet. Dus ook in jouw kantoor past deze bureaustoel perfect bij het interieur.

Video’s Over De Sayl

Waarom een Sayl stoel?  | 1:31

Fotograaf Alice Gao voelt zich aangetrokken door de unieke details van Sayl.

De designer van Sayl | 3:31

Alles om ons heen is door iemand ontworpen, design kan de wereld helpen.

De Sayl gebruikersvideo | 3:26

Hoe je de Sayl stoel kunt afstellen voor maximaal comfort en ondersteuning.

De Sayl familie
en specificaties

Configureer je eigen Sayl

Wat valt er te specificeren?

Een heleboel keuzes voor een stoel naar jouw wensen. We verdelen de mogelijkheden in functionele opties die met ergonomie of uitstraling te maken hebben.

De drie verschillende looks

Een doorzichtige polymeer suspension rug, geheel gestoffeerd of iets er tussenin met de unieke netweave maak je de stoel extra spannend.

Welk neigmechanisme kies ik?

Het merendeel van de Sayl stoelen wordt gekozen met een voorwaartse neig plus blokkeringsmogelijkheid voor het achterover leunen. De NPR 1813 versie heeft geen voorwaartse neig. De volgende keuzes zijn mogelijk: Helemaal geen instelling, instelling voor een negatieve zithoek van de zitting en een blokkering van de achterwaartse beweging van de rug of een combinatie.

Aanvullende rugondersteuning

Sayl voelt meteen al goed. Je kunt als extra de rugondersteuning kiezen. Bij de niet gestoffeerde versie kan je dat ook achteraf kiezen, bij de beklede versie van de rug is het naderhand monteren van aanvullende rugondersteuning niet meer mogelijk.

De armleuningen

Als je voor een armleuning kiest, kies dan voor een volledig verstelbare arm. Deze heeft de mogelijkheid om de arm niet alleen in hoogte te verstellen, maar ook te draaien en van voor naar achter te verschuiven. Armen met een vaste positie zijn ook een optie.

De wieltjes

Je kunt kiezen voor wieltjes die geschikt zijn voor harde vloeren of tapijt en voor wieltjes die bij een onbelaste stoel geremd zijn.

De kleur van het frame, de rug en zitting

De twee kleuren zwart en wit vormen  de basis.  Daarnaast zijn er 6 kleuren voor de suspension rug, acht kleuren netweave en een groot aantal stoffen en kleuren voor de zitting en eventueel de rug. Daarnaast nog zeven kleuren voor de armsteun.

Ubi worktools

Perfect werkende accessoires voor Lay-out studio.

Sayl in Studio White

Sayl heeft vele verschillende mogelijkheden om aan je persoonlijke smaak te voldoen.

Lay-Out Studio

Strak, elegant en met heel veel functionele mogelijkheden voor de moderne werkplek.

Anywhere Case

Slim ontworpen koffer voor de mobiele werknemer.

Bestel de Sayl-stoel online

In onze webshop kun je heel eenvoudig jouw ideale bureaustoel van Herman Miller Sayl kopen. Met het bestellen van deze stoel van Herman Miller Sayl geniet je van diverse voordelen waar je lichaam blij mee zal zijn. Binnen een paar klikken ben je klaar! Ons duurzame bedrijf levert binnen heel Nederland zodat jij snel van je product kan genieten.