Een Herman Miller Sayl kopen bij LoyalBrand

  • Erkende dealer = 12 jaar Herman Miller garantie
  • Eigen voorraad snel bezorgd
  • Beste prijs garantie
  • Advies op maat

Ontdek de Sayl stoel van Herman Miller, waar innovatief design geïnspireerd door de gratie van hangbruggen samengaat met ergonomisch comfort voor een inspirerende werkplek.

Ervaar je een perfecte balans tussen budgetvriendelijk en premium comfort. Deze stoel combineert stijl, duurzaamheid en ongeëvenaard ergonomisch comfort, zonder compromissen te sluiten op de kwaliteit die je verwacht van Herman Miller.

Ontdek de unieke features van Sayl

Sayl Kleuren

Sayl FAQ

Welke Sayl past bij mij?

De Sayl stoel heeft een verstelbare zitdiepte en kan worden uitgerust met 4D verstelbare armen. Door de uitgebreide verstelmogelijkheden is de Sayl heel goed aan ieder postuur aan te passen voor een comfortabele zit.

Wat kan ik aan mijn stoel personaliseren?

De Sayl bureaustoel kan je helemaal op je eigen smaak afstemmen. Er bestaat een rijke variëteit aan keuzemogelijkheden. Zo kun je jouw stoel tot in de details afstemmen op je persoonlijke voorkeuren en stijl.

De Sayl is verkrijgbaar in een aantal kleuren netbespanning en een veelheid aan stofsoorten.. Ook de armsteunen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er twee framekleuren en 3 varianten van de draaivoet. 

Aanvullende rugondersteuning?

De standaard rugondersteuning is al ingebouwd. Het bespanningmateriaal is slim, zoals je van Herman Miller kunt verwachten. Het materiaal is strakker gespannen in de buurt van de onderrug.  De extra rugondersteunig is een optie voor net dat beetje meer support.

Welk neigmechanisme is geschikt voor mij?

Het bewegingsmechaniek van de Sayl kan je instellen op basis van gewicht en lengte van de gebruiker. Bovendien kan je de beweging van de rug naar achteren aanpassen en is het mogelijk de zitting enigszins naar voren te kantelen.

Wat voor wieltjes zijn er?

Rol soepel over elke ondergrond. Ook over de harde houten vloer want bij Loyalbrand  krijg je standaard de beter wielen zonder meerprijs. 

Kan ik de kleur van het frame kiezen?

Graphite is de donkerste kleur. Studio White biedt een moderne look en is de lichtste kleur.

Wat voor kruisvoet opties zijn er?

Standaard is de Sayl uitgerust met een kunststof kruisvoet. Deze is robuust en goed bestand tegen de tand des tijds. Je kiest voor Black of voor Fog.

Je kunt upgraden naar een hoogglans gepolijste aluminium draaivoet voor een vleugje extra luxe.

Sayl afstellen 

Sayl afstellen 

Sayl afstellen 

Sayl afstellen 

Sayl afstellen 

Waarom LoyalBrand?

De enige Herman Miller only dealer in Nederland.

01

Waarom is een Sayl stoel aanschaffen een goed idee?

02

Profiteer van voordelige prijzen in onze outlet.

03

Snelle levering voor bedrijven én particulieren

04

Bezoek onze webshop of neem contact met ons op voor hulp op maat.