Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Wacht niet tot black friday: koop jouw Herman Miller stoel nu met black friday prijsgarantie!”

By september 20, 2024No Comments

Waarom zou je wachten op Black Friday als je het hele jaar door kunt profiteren van geweldige prijzen bij LoyalBrand? Als exclusieve dealer van Herman Miller in Nederland maken we het je gemakkelijk om de perfecte bureaustoel te vinden—en dat zonder te wachten op de sales van grote Amerikaanse corporates.

Jong en fris

Bij LoyalBrand zijn we een jong en fris bedrijf. We zijn geen fan van wachten. In plaats van te leven voor die grote Black Friday deals, bieden wij je het hele jaar door scherpe prijzen. Of je nu geïnteresseerd bent in de populaire Herman Miller Aeron, de innovatieve Embody, of de veelzijdige Mirra—we hebben het allemaal in de aanbieding. Geen stress, geen lange wachttijden, gewoon een eenvoudige en snelle weg naar jouw nieuwe bureaustoel.

Direct Beschikbaar

Waarom nog langer twijfelen? Bij LoyalBrand heb je je bureaustoel, zoals de Aeron Remastered, al ruim voor Black Friday in huis! Met onze snelle levering kun je direct genieten van de ergonomische voordelen die een Herman Miller-stoel te bieden heeft. Laat je niet tegenhouden door de hype—maak de stap naar een betere werkplek nu en ervaar het comfort van een Herman Miller-stoel zonder te wachten op een aanbieding.

Prijsgarantie

Bij LoyalBrand geloven we in eerlijke prijzen. Daarom bieden we een prijsgarantie ten opzichte van de Herman Miller Store in Nederland. Mocht je toch een lagere prijs tegenkomen in de Black Friday sale bij Herman Miller, krijg je het prijsverschil van ons terug. Dat is pas transparantie! Wij zijn er om je de beste deals te bieden, ongeacht het seizoen.

Ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring in samenwerking met Herman Miller laten we ons niet verrassen door de “scherpe” aanbiedingen die je misschien elders ziet. Wij kennen de markt en zijn trots op de kwaliteit en de service die wij bieden. Laat je niet misleiden door tijdelijke aanbiedingen; wij zijn er voor de lange termijn en hebben de expertise om je te begeleiden bij je keuze.

Spelregels

Bij LoyalBrand zijn we er voor je, zelfs tijdens de Black Friday-periode! Van 20 september tot en met 30 november bieden we een unieke prijsgarantie. Dit betekent dat als je gedurende de Black Friday sale van de officiële Herman Miller-webshop een lager prijsvoorstel vindt voor dezelfde stoel, wij je het prijsverschil terugbetalen.

Hier zijn de spelregels:

  1. Tijdsperiode: De prijsgarantie is geldig van 20 september tot en met 30 november.
  2. Concurrentieprijs: De prijs waar je naar verwijst moet afkomstig zijn van de officiële Herman Miller-webshop en geldt voor dezelfde productvariant.
  3. Aanvraag: Stuur binnen 7 dagen na aankoop een verzoek om het prijsverschil terug te ontvangen, inclusief bewijs van de goedkopere prijs (bijvoorbeeld een screenshot). Aanvragen mogen tot 3 december verstuurd worden.
  4. Verwerking: Na ontvangst van je aanvraag wordt deze binnen 10 werkdagen verwerkt.

Neem Contact Op

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons gerust of kom langs in Amsterdam. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu twijfelt over de juiste stoel, zoals de Aeron of Embody, of gewoon nieuwsgierig bent naar onze producten, wij zijn er voor jou!

Bij LoyalBrand is het elke dag Black Friday. Dus waar wacht je nog op? Kom langs of bestel vandaag nog online en ervaar zelf het verschil met een Herman Miller-stoel in jouw kantoor of thuis!