Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Duurzame bureaustoel Amsterdam

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Ben je op zoek naar duurzame ergonomische bureaustoelen? Herman Miller in Amsterdam is altijd al een trendsetter wat betreft duurzaamheid geweest. Het is dan ook niet vreemd dat Herman Miller producten duurzaam zijn. Het bedrijf als geheel hanteert ook in al haar handelingen een duurzame werkwijze. Wist je bijvoorbeeld dat Herman Miller voor de tiende achtereenvolgende keer op de Dow Jones Wereldwijde Duurzaamheidsindex terecht is gekomen? Daarnaast hebben de duurzame bureaustoelen van Aeron, Mira en Sayl een speciaal certificaat dat aanduidt dat er geen ongewenste en giftige stoffen vrijkomen bij het gebruik van de stoelen. De duurzame bureaustoel die je kunt kopen zijn zeer ergonomisch en gemaakt van gerecycled materiaal. Het bedrijf heeft dan ook duurzaamheid 3.0 waardoor zero impact gehanteerd wordt. Het bedrijf kan harde garantie geven over de oorsprong van materiaal, aangezien zij het toeleveringskanaal optimaal in kaart hebben. Ook garanderen zij dat niets van Herman Miller door kinderhandjes wordt gemaakt, waardoor zij 5 tot 10 jaar vooruitlopen op de rest. Voor Herman Miller is duurzaamheid gewoon normaal.

Welke duurzame, ergonomische en recyclebare bureaustoelen kies jij?

Dagelijks is Herman Miller bezig met het bedenken, ontwerpen en realiseren van duurzame, ergonomische en recyclebare bureaustoelen. Veel bureaustoelen worden voor een groot deel gefabriceerd van gerecycled materiaal en zijn daardoor voor een zeer groot deel ook weer recyclebaar. Dit innovatieve merk zorgt dus niet alleen voor bureaustoelen die een genot zijn voor het oog, maar produceert ook met duurzame materialen en blinkt uit op ergonomisch vlak. Bij LoyalBrand vind je het gehele assortiment duurzame bureaustoelen die je kunt kopen, bestaande uit o.a.:

  • Cosm: voor een evenwichtige ondersteuning en beweging.
  • Aeron: een iconische bureaustoel.
  • Embody: ontdek de fysieke harmonie tussen mens en technologie. Dankzij het dynamische pixelmatrix vormt deze duurzame bureaustoel zich perfect naar jouw rug en zitvlak.
  • Sayl: een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en aantrekkelijk geprijsd. Maak kennis met deze duurzame bureaustoelen die je bij ons kunt kopen.

Benieuwd welke duurzame, ergonomische en recyclebare bureaustoelen het beste bij de wensen van jouw team aansluiten? Wij komen graag langs voor een werkplekscan. Hierbij gaan we op zoek naar de juiste verhouding tussen bureau, scherm en stoel. Oftewel, de optimale werkplek.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Plaats eenvoudig je bestelling

Heb je een keuze kunnen maken? Plaats dan eenvoudig je bestelling en wij komen de duurzame bureaustoel van gerecycled materiaal zelf bij je thuisbrengen. Nadat jij de bestelling geplaatst hebt, nemen we contact met je op om de dag en het tijdstip af te spreken. Ontvang je graag hulp bij het bestellen van een recyclebare en verstelbare bureaustoel van Herman Miller? Wij helpen je hier graag bij. Neem ook gerust contact met ons op wanneer je duurzame bureaustoelen wilt kopen door te bellen naar 020-2440 962. Dan vertellen wij je graag meer over het gerecycled materiaal waarvan het gemaakt is en over de duurzaamheid van de Herman Miller bureaustoelen.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken