Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Verstelbare bureaustoel

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Met een verstelbare bureaustoel van Herman Miller breng je stijl en comfort in jouw kantoor. Dagelijks is het team van Herman Miller bezig met het ontwikkelen van ergonomisch verstelbare bureaustoelen. Bij LoyalBrand in Amsterdam vind je onder andere de modellen Cosm, Mirra en Sayl. Bekijk de volledige collectie online en geef jouw werkplek een upgrade.

De voordelen van een ergonomisch verstelbare bureaustoel

Iedereen heeft een ander lichaam. Wat voor de een fijn zit, zit voor de ander totaal niet comfortabel. Een ergonomische bureaustoel biedt al jouw werknemers een comfortabele zithouding tijdens het werken. Het innovatieve niet-lineaire bewegingsmechanisme in de verstelbare bureaustoel van Herman Miller, zorgt voor de juiste zithouding. Dat is dus voor iedereen anders.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Vind binnen no time jouw ideale bureaustoel in Amsterdam

In onze webshop filter je eenvoudig op prijs, model en categorie. Hierdoor heb jij binnen enkele minuten jouw ideale verstelbare bureaustoel gevonden. Heb je zelf al een idee? Dankzij onze nieuwe configurator stel jij eenvoudig jouw eigen Herman Miller bureaustoel samen.

Met zorg geleverd

Heb je online jouw bestelling geplaatst, dan gaan wij met alle zorg jouw bestelling voorbereiden. Zo wordt jouw verstelbare bureaustoel door ons eigen team geleverd en bellen we je één uur voor het exacte bezorgmoment. Wist je dat je op jouw verstelbare bureaustoel maar liefst 12 jaar garantie krijgt? Dat is nog eens service! Vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken