Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Ergonomisch werken op kantoor

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Ergonomisch werken op kantoor wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo vreemd. Medewerkers presteren eenmaal beter in een veilige en gezonde werkomgeving. Zeker wanneer werknemers veel achter een computer zitten, is ergonomie erg belangrijk. Je denkt vast direct aan een juiste werkhouding en werkplek, maar ook mentaal en fysieke herstelmomenten horen hierbij. Denk bijvoorbeeld aan kleine pauzes, rek- en strekmomenten en sociale bijeenkomsten. Hoe ergonomisch werken jouw medewerkers al op kantoor?

Start met ergonomisch werken op kantoor

Door een optimale werkplek aan jouw werknemers aan te bieden in een ergonomisch ingericht kantoor, werken zij productiever en gezonder. Dat is weer goed voor de omzet. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw werknemers het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. De Herman Miller bureaustoelen uit Amsterdam zijn duurzaam, ergonomisch ontworpen en voorzien van een prachtig design. Oftewel, een heuse aanwinst voor jouw kantoor! Bekijk het volledige assortiment aan bureaustoelen eenvoudig online en plaats je bestelling in onze shop. Wist je dat je ook bureaustoelen op maat kunt laten maken?

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Laat een werkplekonderzoek uitvoeren

Ben je benieuwd hoe ergonomisch jouw werknemers werken op kantoor? LoyalBrand komt graag bij jou langs en voorzien je van deskundig en persoonlijk advies. We controleren de werkplekken en laten je zien wat de beste verhoudingen tussen je Nevi-bureau, computerbureaustoel en computerscherm zijn. Klinkt dat goed? Bel dan naar 020-2440 962 of stuur een e-mail naar info@loyalbrand.nl voor meer informatie.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken