Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Op alle producten van Herman Miller die na maart 2018 gekocht zijn, krijg je twaalf jaar garantie op alle onderdelen. Heb je jouw bureaustoel voor maart 2018 gekocht? Dan gelden er beperkingen voor de garantie op onder andere de stof, de gasveer en het bespanningsmateriaal. Onze ervaren medewerkers vertellen je graag meer over de garantie die geldt binnen Herman Miller.

Naar de webshop

Alleen op officiële Herman Miller stoelen krijg je garantie

Uitsluitend stoelen die via een officiële Herman Miller dealer zijn gekocht, vallen onder de officiële garantie. Je garantieclaim kun je bij een Herman Miller dealer, zoals LoyalBrand, indienen. Wij zorgen er dan voor dat jij de beloofde garantie ontvangt.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

100% tevredenheid

LoyalBrand in Amsterdam maakt zich sterk voor een betere wereld en jouw omgeving. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch je 100% kwaliteit te bieden. Alleen dan kan een omgeving verbeteren. Maar wat houdt dit nu precies in? Dit betekent dat wanneer garantiewerk uitgevoerd moet worden, je niets hoeft te betalen.

Tweedehands of nieuw? Bezoek de showroom in Amsterdam

Vind je een nieuwe bureaustoel een te grote investering? Kijk dan eens tussen onze tweedehands modellen of in onze outlet. Of je nu een nieuwe of gebruikte bureaustoel aanschaft, je krijgt altijd de beste kwaliteit. Ontvang je graag meer informatie over de garantieregeling van Herman Miller of heb je een vraag? Wij zijn te bereiken via 020 – 2440 962 of via info@loyalbrand.nl.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken