Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Aangepaste bureaustoel

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Iedereen is anders en daarom is het een slimme keuze om voor een aangepaste bureaustoel te kiezen. De ergonomische bureaustoelen van Herman Miller zorgen ervoor dat jij nóg prettiger kunt werken. Een aangepaste bureaustoel ondersteunt jouw lichaam terwijl je beweegt. Hierdoor verkleint de kans op rug-en nekklachten. Bekijk het volledige aanbod eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Amsterdam.

Design je eigen aangepaste bureaustoel in Amsterdam

Jij weet het beste wat er mooi in jouw interieur past. Je hebt waarschijnlijk ook al een idee van wat je mooi vindt. Daarom geven wij je de kans om jouw eigen aangepaste bureaustoel te ontwerpen. Kies uit vele opties en talloze kleuren. Van de wielen tot de armleuningen, alles voldoet aan jouw wensen. Maar kijk ook zeker in ons aanbod dat we op voorraad hebben, want ook hier heb je keuze uit veel verschillende modellen en kleuren.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Voor particulieren en de zakelijke markt

Zowel particulieren als bedrijven voorzien wij graag van een aangepaste bureaustoel. Bedrijven geven wij zelfs de mogelijkheid om aangepaste bureaustoelen te huren. Het minimumaantal is 30 stuks voor een periode van 3 jaar of langer. Ideaal wanneer je net gestart bent met je eigen onderneming. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken