Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Herman Miller Embody

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

De Herman Miller Embody-stoel is ideaal om pijnklachten en stijfheid te voorkomen. Je lichaam is gemaakt om te bewegen, maar tijdens kantoorwerkzaamheden zit je veel stil. Daardoor kan je lichaam stijf aanvoelen en kun je pijn krijgen in je rug, nek of andere lichaamsdelen. De Herman Miller Embody-stoel bevordert beweging, waardoor deze klachten verdwijnen, verminderen of voorkomen worden als je besluit deze stoel te kopen. Bekijk het aanbod van LoyalBrand via onze webshop.

Naar de webshop

De Herman Miller Embody-stoel bevordert natuurlijke bewegingen

Aan de ontwikkeling van de Herman Miller Embody-stoel hebben meer dan twintig artsen en wetenschappers meegeholpen. Deze mensen zijn gespecialiseerd in biomechanica, gezichtsvermogen, fysiotherapie en ergonomie. Door hun kennis is deze stoel uniek qua drukverdeling en natuurlijke uitlijning. Verder biedt de stoel optimale ondersteuning bij het maken van gezonde bewegingen. De Herman Miller Embody-stoel heeft een dynamische pixelmatrix in de zitting en de rugleuning, die zich automatisch aanpast aan de microbewegingen van je rug. Hierdoor wordt je gewicht tijdens het zitten evenredig gedistribueerd, wat druk vermindert en beweging bevordert. Het kopen van een Herman Miller Embody-stoel is dus een gezonde keuze voor jezelf en voor je medewerkers. Je werkt met deze stoel namelijk in de juiste houding en het is mogelijk om de juiste afstand tot het scherm in te nemen. Zo werk je ook voor je ogen op een gezonde manier. Het kopen van een Herman Miller Embody bij dé specialist is dus om meerdere redenen een goed idee.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Bestel in de webshop of neem bij vragen contact met ons op

Wil je graag een Herman Miller Embody-stoel kopen? Bezoek dan onze webshop en plaats je bestelling. Heb je vragen of wil je meer informatie, bijvoorbeeld over een verstelbare stoel? Bel dan naar 020 – 2440 962 en wij helpen je graag. We zoeken dan naar de juiste stoel, zoals de Herman Miller Embody of een andere mooie stoel die je bij ons kunt kopen. Op deze manier kunnen jij en je medewerkers op een verantwoorde manier ergonomisch werken. Er zijn dus genoeg redenen om een Herman Miller Embody-stoel of een andere stoel van ons als specialist te kopen. Wil je dit graag doen, maar heb je nog vragen? Bel dan naar 020 – 2440 962 of stuur een e-mail naar info@loyalbrand.nl.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken