Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Een ergonomische stoel van Herman Miller

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

De ergonomische stoel van Herman Miller zorgt voor de ideale zithouding. Als je hele dagen achter je bureau zit, samen met collega’s, is een goede zithouding voor jullie essentieel. Dit om gezondheidsklachten te voorkomen. Zo krijg je ook het ziekteverzuim naar beneden. Onze ergonomische stoel van de specialist Herman Miller bereikt dit door een goede ondersteuning van rug en schouders. Hierbij ontstaan er geen drukpunten, waardoor er ook geen klachten kunnen ontstaan.

De ergonomische stoel van Herman Miller op jouw verantwoorde werkplek

Ergonomie is een steeds belangrijker wordend aspect in Nederlandse kantoren. Door het kopen van een luxe bureaustoel van Herman Miller, zoals de Embody of de Sayl, weet je zeker dat jij en je collega’s op een verantwoorde manier kunnen werken. Dit lukt zeker wanneer je een bureaustoel van Herman Miller gaat kopen in combinatie met het unieke Herman Miller Nevi-bureau. Dit bijzondere bureau biedt jou en je medewerkers de mogelijkheid om af te wisselen tussen zittend en staand werken, zodat je tijdens het werken in beweging blijft. Dit voorkomt stijve spieren en gewrichten, pijnklachten en andere ongemakken. Zo krijg je het ziekteverzuim in je organisatie eenvoudig naar beneden. Je hoeft alleen maar de ergonomische stoel van Herman Miller te kopen. Deze zijn er zelfs op maat.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Laat je goed voorlichten over een ergonomische werkplek

Werken vanaf een ergonomisch verantwoorde werkplek is heel belangrijk en daarom is het ook belangrijk om je goed te laten informeren door de ervaren specialisten van LoyalBrand. Neem daarom contact met hen op voordat je besluit welke ergonomische stoel van Herman Miller je gaat kopen. Dit kan door te bellen naar 020-2440 962 of door te e-mailen naar info@loyalbrand.nl. We helpen je graag als je vragen hebt voordat je de ergonomische stoel van Herman Miller gaat kopen.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken