Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Bureaustoel op maat Amsterdam

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Met een bureaustoel op maat weet je zeker dat je comfortabel achter je bureau zit. Herman Miller in Amsterdam is dé specialist op het gebied van ergonomische bureaustoelen, waarmee je rugklachten, spierpijn en andere lichamelijke problemen voorkomt. LoyalBrand is de enige officiële Herman Miller dealer in Nederland. Wij leveren alle uitvoeringen van dit merk en kunnen iedere bureaustoel precies op maat maken. Bovendien krijg je bij ons 12 jaar garantie op alle stoelonderdelen.

Met een bureaustoel op maat voorkom je pijn en stijfheid

Heb je na een dag werken op kantoor last van rugpijn, stijfheid of andere lichamelijke ongemakken? Dan kan het goed zijn dat je geen goede bureaustoel hebt. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat je in een natuurlijke houding zit en ondersteunt je rug optimaal. Hierdoor voorkom je rugpijn en stijfheid, wat je productiviteit op kantoor zeker ten goede komt. Bij ons kun je iedere bureaustoel van Herman Miller bestellen en op maat laten maken. Zo zit je nieuwe stoel zeer comfortabel en ondersteunt hij je lichaam optimaal.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Een duurzame bureaustoel voor op kantoor of thuis

De bureaustoelen van Herman Miller zijn niet alleen ergonomisch, maar ook duurzaam. Veruit de meeste stoelen van dit merk hebben het Cradle to Cradle certificaat en de Indoor air Quality certificering. Dit betekent dat de stoelen duurzaam zijn geproduceerd en ze geen giftige stoffen bevatten. Wil je graag een duurzame bureaustoel op kantoor of thuis en deze precies op maat laten maken? Bel dan naar 020-2440-962. Neem alvast een kijkje in onze webshop en sta versteld van de mogelijkheden.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken