Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Service bij Herman Miller-stoelen

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Bij LoyalBrand staat service bij Herman Miller-stoelen centraal. We gaan tot het uiterste om je de service te bieden om jou tevreden te maken. Zo profiteer je in Nederland en België van kosteloze, hoogwaardige service, passend bij de topkwaliteit van de Herman Miller-stoelen. Ons doel is om jouw ervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken.

De soorten service die wij bieden bij Herman Miller-stoelen

Onze service bij Herman Miller-stoelen omvat verschillende aspecten, zoals betalingen, garanties en retours. De 12-jarige garantie van Herman Miller zorgt ervoor dat je meestal niets extra hoeft te betalen wanneer iets kapot is. Bij reparatieaanvragen werken wij samen met Herman Miller en ChairRepair om de werkzaamheden uit te voeren. De retours regel je eenvoudig via onze webshop; beschrijf in de notitie wat je wensen zijn, zoals een andere maat Aeron of een upgrade naar een Embody Balance Black. Bovendien bieden we je de service om je eigen Herman Miller-stoel samen te stellen naar wens, zodat je volledig tevreden bent.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Maak gebruik van onze service wanneer je hulp nodig hebt

Wil jij service bij de Herman Miller-stoelen? Als Herman Miller-dealer bieden wij jou deze service om je volledig tevreden te stellen. Wanneer je een van onze Herman Miller-producten aanschaft, geniet je niet alleen van topkwaliteit maar ook van een snelle levering, garantie en omruilmogelijkheden. Deze service is een belangrijk onderdeel van jouw ervaring met de Herman Miller-stoelen. Wacht dus niet langer en vraag ons om hulp.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken