Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Een Herman Miller Aeron in de game-editie

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

De Herman Miller Aeron-stoel is een veel gebruikte stoel in kantoren en op thuiswerkplekken, maar wist je dat er ook een game-editie van deze stoel is? In deze stoel heb je een actieve zithouding, waardoor je extra goed in je spel kunt opgaan. De moderne vormgeving van de stoel draagt bij aan deze beleving. Ondertussen worden je rug en schouders goed ondersteund, waardoor je geen lichamelijk klachten krijgt door het gamen.

De Herman Miller Aeron game-editie is gemaakt van comfortabel materiaal

Wanneer je actief aan het gamen bent, is het belangrijk dat de Herman Miller Aeron game-editie niet alleen goed zit, maar ook gemaakt is van het juiste materiaal. Alle stoelen van Herman Miller, die verkrijgbaar zijn in onze webshop, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een goed voorbeeld van een stoel van hoogwaardige materialen is de Herman Miller Aeron game editie-stoel. Deze is gemaakt van ademende materialen, zodat je de lichaamswarmte die je opbouwt bij het fanatieke gamen snel weer kwijtraakt.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Bestel de Herman Miller game-editie of een andere hoogwaardige stoel

Je kunt bij LoyalBrand uitstekend terecht voor een Herman Miller Aeron stoel in de game-editie, maar de meeste van onze stoelen zijn bedoeld voor gebruik op kantoor of in je thuiskantoor. Zo is de Herman Miller Aeron-stoel er ook in kantooreditie, uitgevoerd in een modern design. Denk hierbij aan de Herman Miller Cosm-stoel. De rugleuning, die gemaakt is van ademend materiaal, is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, zodat er voor iedereen een goed ondersteunende stoel is. Zit de Aeron-stoel toch niet optimaal? Dan is de Sayl misschien meer iets voor jou. Heb je advies nodig, neem dan contact met ons op via 020 – 2440 962 of door te e-mailen naar info@loyalbrand.nl.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken