Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=JfePsuTQD1c
De Cosm Bureaustoel

Herman Miller Cosm

De Herman Miller Cosm (hoog, midden of laag) biedt optimaal comfort en ondersteuning en is hierdoor ideaal om te kopen. Dankzij het goed doordachte ergonomische design regeert de stoel meteen op je lichaam, beweging en houding. De Herman Miller Cosm bied je een natuurlijke balans en ondersteunt je rug volledig door de drie verschillende rugleuningen (hoog, midden of laag). Zo werk je de hele dag comfortabel en voorkom je pijnklachten.

Vanaf  nu bij LoyalBrand te bestellen

De evolutie van comfort

Een nieuwe zitervaring van Studio 7.5. Bekijk de kenmerken van de nieuwe Cosm
Lage rug

De lage rug met wikkeltop maakt informele beweging en samenwerking mogelijk.

Middenrug

De middenrug biedt ondersteuning van de schoudergordel en past zich eenvoudig aan elke opstelling aan.

Hoge rug

De hoge rug past als gegoten en biedt tegelijkertijd torso-ondersteuning bovenaan.

Leaf-armleuningen

Om zoveel mogelijk comfort en gemak te bieden, ontwikkelde Studio 7.5 de Leaf-armleuningen van Cosm met een zacht maar stevig cradle-ontwerp dat een brede, aangename rustplaats biedt voor uw ellebogen. Het sling-ontwerp maakt het vasthouden van een telefoon of boek natuurlijk en comfortabel. De hoek van de armen betekent dat ze het bureau niet in de weg zitten wanneer het tijd is om weer online te gaan.

Kleurrijke Cosm

Cosm is beschikbaar in één tint van boven tot onder om de eenheid van het ontwerp en de sculptuurachtige kwaliteit van de stoel te benadrukken. De ontwerpers hebben samengewerkt met het materialenteam van Herman Miller om drie in kleur gedipte tinten te lanceren: Canyon, Glacier en Nightfall.

No bold, no nobs

De automatische Harmonic Tilt van Cosm, de Intercept-suspensie en het flexibele frame werken samen om u een gevoel van gewichtloosheid te geven.

Instant comfort, overal.

Het flexibel frame

het dunne maar sterke frame is onmerkbaar aanwezig en biedt ondersteuning tijdens het meebuigen. Hierdoor kun je altijd comfortabel je bovenlichaam bewegen.

De automatische harmonische kanteling

het bewegingsmechaniek biedt onmiddellijk en automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging, volledig aangepast aan je lichaam en houding.

De intercept-suspensie

de elastomeersuspensie is luchtdoorlatend en temperatuur-neutraal. De continue vorm elimineert de tussenruimte tussen de zitting en je rug. Zo krijgt je wervelkolom altijd dynamische ondersteuning.

Cosm door Studio 7.5

Bestel online of neem contact op bij vragen

Wil je graag een Herman Miller Cosm aanschaffen? Bestel deze dan in onze webshop en krijg 12 jaar garantie. Heb je vragen of wil je meer informatie, bijvoorbeeld over een bureaustoel op maat? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 020-2440 962 of door te e-mailen naar info@loyalbrand.nl.

Configureer je eigen Cosm

Cosm is net zo aangenaam om naar te kijken als om in te zitten. Het bewegingsmechaniek biedt onmiddellijk en automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging, afhankelijk van je lichaam en houding.

Configureer je eigen Cosm

Functioneel

Over smaak valt niet te twisten maar over de juiste functionele mogelijkheden zeker wel. We helpen je op weg met informatie, maar neem gerust contact met ons op voor aanvullend advies.

Visueel

Kleur van het frame, de draaivoet en verdere afwerkingen maken van jouw stoel maatwerk.

Wat valt er te specificeren?

Voornamelijk de uitstraling en welke armleuning je wilt. De rest van de stoel past zich automatisch aan, wat het uitzonderlijke is van deze nieuwste Herman Miller stoel.

Drie ruggen voor elk type activiteit

Cosm kies je met een lage-middel of hoge rug. Bij de lage versie denkt aan de vergaderruimte of de werkplek thuis. De middelhoge rug is ongeveer gelijk aan de rug van bijvoorbeeld de Aeron of Mirra2 en bij de hoge versie geniet je hele rug van optimale ondersteuning.

Welk neigmechanisme kies ik?

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te kiezen. Er is maar een versie en dat is de automatische. Werkelijk revolutionair, zonder dat het opvalt. Hiermee onderscheidt Cosm zich van andere automatische stoelen.

De armleuning

Normaal gesproken, als je voor een armleuning kiest, bevelen wij de volledig verstelbare arm aan. In het geval van Cosm denken wij dat de leaf-arm de slimste keuze is. Geen bedieningsknoppen en direct comfort.

De wieltjes

Je kunt kiezen voor wieltjes die geschikt zijn voor harde vloeren of tapijt en voor wieltjes die bij een onbelaste stoel geremd zijn.

De kruisvoet

De kruisvoet kleurt mee met de rest van de stoel of heeft een traditionele afwerking zoals gepolijst aluminium. Met onze configurator zie je meteen het resultaat van je keuze.

De kleur van het frame

Naast de drie wat meer traditionele kleuren, Graphite, Carbon en Mineral zijn er drie kleuren die Cosm laten opvallen. Je kunt ze zelfs van top tot teen in de zelfde kleur specificeren voor een kleurrijk effect.

Atlas Office Landscape

Met recht een systeem meubel. Met dezelfde onderdelen maak je een compleet nieuwe lay-out. Op de toekomst voorbereid. Met Atlas krijg je meer voor je geld: flexibiliteit en een verzorgde vormgeving. Verandert de manier van werken, dan verandert Atlas gewoon met je mee. Hoog, laag en elektrisch verstelbaar, met Atlas kan het allemaal.

Atlas Opbergruimtes

Speciaal voor Atlas Office Landscape ontwikkeld. Opslagruimte voor bij de Atlas tafels. Mooie ontwerpen en in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Cosm Hoge Kruk

Voor de plekken waar je een transparante oplossing wilt toepassen, bijvoorbeeld bij een statafel of in de bedrijfskantine.

Middenrug

De middenrug biedt ondersteuning van de schoudergordel en past zich eenvoudig aan elke opstelling aan..

Optimale ergonomie met de Herman Miller Cosm

Wanneer je op zoek bent naar optimale ergonomie, is de bureaustoel van Herman Miller Cosm je beste vriend. Op deze stoel, die we als erkende Herman Miller-dealer aanbieden, zit je altijd goed. Dit komt onder andere door:

  • Het flexibel frame: het dunne maar sterke frame is onmerkbaar aanwezig en biedt ondersteuning tijdens het meebuigen. Hierdoor kun je altijd comfortabel je bovenlichaam bewegen.
  • De automatische harmonische kanteling: het bewegingsmechaniek biedt onmiddellijk en automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging, volledig aangepast aan je lichaam en houding.
  • De drie verschillende rugleuningen (hoog, midden of laag): deze leuningen van de Herman Miller Cosm geven je ondersteuning waar je het nodig hebt.
  • De intercept-suspensie: de elastomeersuspensie is luchtdoorlatend en temperatuur-neutraal. De continue vorm elimineert de tussenruimte tussen de zitting en je rug. Zo krijgt je wervelkolom altijd dynamische ondersteuning.

Naast de stoel van Herman Miller Cosm, kan je ook andere ergonomische producten van Herman Miller bij ons kopen. Ga bijvoorbeeld voor een passend bureau om je werkplaats pas echt af te maken.

Bestel jouw stoel online of neem contact met ons op bij vragen

Wil je graag een Herman Miller-Cosm aanschaffen met een rugleuning die hoog of laag is, zich aanpast aan je lichaam en dynamische ondersteuning biedt? Bestel deze dan in onze webshop. Na aankoop van onze producten heb je 12 jaar garantie. Heb je vragen of wil je meer informatie, bijvoorbeeld over een bureaustoel op maat? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 020 – 2440 962 of door te e-mailen naar info@loyalbrand.nl.

Beste prijs. Hoogste kwaliteit. Alleen bij LoyalBrand.

Geïnteresseerd in Cosm?

Meer weten? Neem contact op!
Configureer je eigen Cosm