Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Betaalbare bureaustoel

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Een betaalbare bureaustoel vind je in de outlet store van LoyalBrand in Amsterdam. Herman Miller bureaustoelen die ingezet zijn als proefstoel belanden in onze outlet. Zo kun jij tegen een betaalbare prijs een nieuwe bureaustoel aanschaffen. Bekijk welke bureaustoelen er op dit moment in de aanbieding zijn en sla je slag!

Koop vandaag nog een betaalbare bureaustoel in Amsterdam

In de webshop vind je een overzicht van alle betaalbare bureaustoelen. Per model kun je verschillende opties aanvinken, zoals de keuze voor de wielen of de stoelmaat. Let erop dat de prijs dan kan veranderen. Op alle bureaustoelen, ook die in de outlet staan, krijg je 12 jaar garantie. Benieuwd naar de andere Herman Miller bureaustoelen? Kijk dan eens bij de voorraadmodellen of ontwerp je eigen bureaustoel met onze configurater. Op de configureerbare bureaustoelen geldt een levertijd van 2 tot 8 weken, afhankelijk van je keuze. Hierbij heb je keuze uit vele opties en diverse kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe bureaustoel perfect in het interieur past. Vind je de levertijd te lang dan kan je bij LoyalBrand gratis een Herman Miller leenstoel krijgen.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Bekijk de gebruiksinstructie

Elke bureaustoel, zoals de Sayl, beschikt over een eigen gebruiksinstructie. Lees de gebruiksaanwijzing goed door en bekijk de videoanimatie om jouw nieuwe betaalbare bureaustoel perfect te installeren. Wil je dat er een keer goed naar jouw werksituatie wordt gekeken? Wij komen graag bij jou langs voor een werkplekscan. Voor vragen of het opvragen van meer informatie mag je ons bellen op 020-2440 962.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken