Skip to main content
De Mirra 2 Bureaustoel

Een Herman Miller Mirra-stoel kopen

Veel mensen besluiten de beroemde Herman Miller Mirra-stoel te kopen. Dat is ook niet zo gek, want deze stoel is slank en licht uitgevoerd en de stoel zorgt mede daardoor voor een actieve zithouding. De Herman Miller Mirra 2, die je eenvoudig kunt bestellen in onze webshop, beweegt met je mee en wordt één met je lichaam. Als je zit, passen de rugleuning en de zitting zich onmiddellijk aan je lichaam aan. Met dynamische oppervlakken die reageren op de kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Herman Miller Mirra 2-stoel een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp. Deze unieke Herman Miller Mirra-stoel is dus gewoon te bestellen in onze webshop.

Wat Mirra 2 Bijzonder Maakt

Duurzaam Materiaal. Vorm Volgt Functie. Geen Compromissen.
Butterfly Back

De zeer responsieve Butterfly Back is het resultaat van een nieuwe methode om een stoflaag te verenigen met aderen van polymeer, wat een dynamische, hybride structuur oplevert die als een suspensiemembraan werkt.

TriFlex Back

Een rugleuning geheel van kunststof die voldoet aan de hoogste hygiëne eisen en zo sterk is dat Herman Miller er 12 jaar garantie op geeft. In acht verschillende kleuren.

Mirra’s Motorblok

Het bewegingsmechanisme van Mirra, helemaal afgestemd op het ontwerp en dat merk je: de stoel beweegt heel natuurlijk met je mee.

4D Armleuning

Zonder knoppen, intuïtief de armleuning kunnen verstellen in alle richtingen. Gemaakt van zacht maar robuust materiaal, zoals het hoort. Goed voor jou, slecht voor RSI.

Draaivoet

In zes verschillende uitvoeringen voor de uitstraling die bij je past. Uiteraard zijn er ook verschillende wielopties voor harde of zachte vloeren.

PostureFit

Een extra steuntje in de rug, wie wil dat niet? Met PostureFit blijft je ruggengraat goed uitgelijnd terwijl je zit. Super comfortabel.

Foam Vrij

Een zitting zonder foam. Moeilijk om te maken maar met gigantische voordelen. Denk aan warmte afvoer, goede doorbloeding, geen drukpunten en de huismijt maakt geen kans.

Blijf In Actie

De Herman Miller Mirra kopen in de webshop

Zoals je leest is de Herman Miller Mirra een unieke stoel die zorgt voor een optimale zithouding en meer productiviteit bij je medewerkers. Wil je ook gebruik gaan maken van deze perfecte bureaustoel? Je kunt de Herman Miller Mirra-stoel eenvoudig bestellen bij ons bedrijf, waarin je nog veel meer mooie en praktische kantoormeubelen kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan praktische zit-stabureaus, die helemaal voldoen aan de ergonomische eisen van deze tijd. Ook kun je kiezen voor speciale stoelen, zoals prachtige designstoelen die perfect zijn voor het ontvangen van klanten of andere zakenrelaties, en bureaustoelen in game-uitvoering, voor als je medewerkers willen gamen in hun welverdiende pauze. De Herman-Miller bureaustoelen zijn dus zeer veelzijdig. Verder zijn er diverse modellen, zodat er een stoel is voor mensen van diverse lengtes en mensen in verschillende gewichtsklassen.

Waardevast Ontwerp

Vraag om persoonlijk advies bij het kopen van een Herman Miller Mirra-stoel

Hebben wij je overtuigd om een Herman Miller-bureaustoel te bestellen? De Herman Miller Mirra kun je het best samen bestellen met andere kantoormeubelen voor een lage prijs via onze outlet. Heb je vragen voordat je bestelt? Bel dan naar 020 – 2440 962 of stuur een e-mail naar info@loyalbrand.nl. De deskundige medewerkers van LoyalBrand voorzien je graag van persoonlijk advies wanneer u een Herman Miller Mirra-stoel of een Mirra 2 wilt kopen.

Video’s Over Mirra 2

Rethinking An Original | 2:47

Studio 7.5 vertelt over het designprocess van Mirra 2 bureaustoel.

Geekanoids Review – Mirra 2 | 11:12

Uitgebreide (onafhankelijke) Mirra 2 review.

20.000+ Combinatie Mogelijkheden

Het frame

De kern van de stoel, gemaakt van aluminium en een speciale composiet structuur die het rugpand in beweging houdt. Je kunt kiezen uit grafiet of wit.

De rug en zitting

Twee soorten: een supersterke Triflex rug en de Butterfly rug met de slimme stofbespanning en extra comfort. Zitting: voorzien van Airweave.  Zonder schuimrubber, luchtig, schoon, comfortabel en verstelbaar. Voor jarenlang intensief gebruik. In acht  verschillende kleuren leverbaar.

Aanvullende rugondersteuning

Met de aanvullende rug ondersteuning vormt de rug van Mirra 2 zich om je heen en zorgt voor een nog betere werkhouding.

Het neigmechanisme

Dit onderdeel geeft je de perfecte balans. Goed voor iedereen tussen de 45 en 130 kilo. Rock solid met een garantie van 12 jaar, ook als de stoel 24/7 gebruikt wordt. Met of zonder begrenzer leverbaar. Ook kun je kiezen voor een licht naar voren verstelbare zitting, voor de momenten dat je achter je computer zit te werken.

De kruisvoet

De kruisvoet bepaalt mede de uitstraling van Mirra 2.  Je kunt kiezen uit vier opties: Grafiet, gebroken wit (fog), het industriële H-Alloy of Semi Polished (waarvan de bovenkant van de H-Alloy draaivoet gepolijst is voor een luxe uitstraling).

De wieltjes

Je kunt kiezen voor wieltjes geschikt voor tapijt of voor een harde vloer. Ook zijn er wieltjes beschikbaar die geremd zijn als je niet op je stoel zit.

Mirra certificaten

Mirra heeft het NPR 1813 certificaat, wat alleen met de menselijke maatvoering te maken heeft. Veel belangrijker: Mirra stelt de norm voor het kantoor. LoyalBrand noemt het NPR 1813, denk aan kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Daar is een hele lijst certificaten van. Je Arbo adviseur is het vast met ons eens dat Mirra een topproduct is.

Mirra 2 Bureaustoel

Mirra 2 beweegt met je mee. Hij wordt één met je lichaam. Als je zit, passen de rugleuning en de zitting zich onmiddellijk aan je aan.

AGL-tafelgroep

De AGL-tafelgroep van Leon Ransmeier is zowel aantrekkelijk als intelligent en illustreert op perfecte wijze het oogmerk van de Herman Miller Collection: dit zijn stuk voor stuk nieuwe ontwerpen met dynamische prestaties en een tijdloze kwaliteit.

Beste prijs. Hoogste kwaliteit. Alleen bij LoyalBrand.

Geïnteresseerd in Mirra?