https://www.youtube.com/watch?v=IjhAFoNv5_c

Bureaustoel Amsterdam

Weet je al wat je wil?

Naar de webshop

Gedreven Loyaliteit aan Herman Miller

Extreem gespecialiseerd in bureaustoelen

Groot netwerk met professionals

Verassend kosteneffectieve bureaustoelen

Herman Miller Seating Amsterdam

Wil je een ergonomische bureaustoel kopen in Amsterdam? Dan helpt LoyalBrand je graag. Bij ons vindt je Herman Miller bureaustoelen van de beste kwaliteit en ontvang je een uitstekende service. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar op elke locatie in Nederland leveren wij jouw bureaustoel keurig af.

Een ergonomische bureaustoel geleverd vanuit Amsterdam

Wij zijn de enige officiële sinlge brand dealer van Heman Miller bureaustoelen in Nederland. In onze kantooroutlet in Amsterdam vind je dan ook alleen bureaustoelen van dit merk. Wij leveren alle modellen en geven je graag deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de ideale bureaustoel aanschaft, waardoor je rugklachten, nekklachten en andere lichamelijke ongemakken voorkomt. Zo werk je comfortabel en ben je extra productief. Heb je meerdere bureaustoelen nodig voor je medewerkers op kantoor of slechts één exemplaar voor thuis? Bij ons is het allemaal mogelijk.

LoyalBrand Amsterdam
loyalbrand-shop-header Amsterdam

Snelle levering en jarenlange garantie

Door onze grote voorraad, leveren wij altijd snel. 90% van onze producten wordt binnen enkele dagen geleverde en dit geldt ook voor de op maat gemaakte stoelen. Bovendien krijg je, als je bij ons in Amsterdam een Herman Miller bureaustoel bestelt, 12 jaar garantie op alle onderdelen. Bestel nu in onze webshop. Wil je graag meer informatie? Bel dan naar 020-2440-962 om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Hoge Kwaliteit. Oogstrelende Esthetiek. Duurzame Producten.

Laat jouw werkplek nieuwe hoogtes bereiken